fbpx

Terug starten met bewegen

Meer bewegen is een sleutelelement in onze aanpak. Maar vooral: slim en doordacht bewegen. Daarom beginnen we altijd met …

1. Medi-Screening

Bezint eer ge begint. Zeker eer ge begint te bewegen. Daarom testen we elke nieuwe klant eerst op de huidige fysieke paraatheid. De test bestaat uit drie delen: 

Na de Medi-Screening kun je de beweeglessen aanvatten op jouw intensiteit. Als blijkt dat je fysieke paraatheid sterk genoeg is om meteen aan functional training te beginnen, dan kan dat uiteraard.

2. Een beweegles

Nu je resultaten van de cardiotest bekend zijn, kun je bij ons komen trainen in acht gradaties die aansluiten bij je hartslagzones. 

Een basisles bewegen bij Medifit ziet er zo uit:

We raden aan om minstens twee keer per week een uur te komen bewegen. 

Naast de basis beweegles worden nog verschillende andere lessen gegeven zodat er voldoende aanbod is voor iedereen

Je legt deze trainingen af binnen je eigen trainingszone. Daarvoor heb je een borstband die de gegevens toont op een groot scherm. Die gegevens zijn gekoppeld aan een volgnummer en een kleur, dus niemand anders weet welke jouw cijfers zijn. Je traint dus volledig anoniem.

3. Een cyclus

Een trainingscyclus bij ons duurt 12 weken. Daarmee heb je de eerste vooropgestelde doelstellingen bereikt en is je conditie verbeterd. Daarna kun je ervoor kiezen om je huidige conditie te bestendigen in een nieuwe cyclus, of je niveau op te drijven. 

Een andere mogelijkheid is om in een volgende cyclus heel gericht een specifiek aspect van je conditie of een spiergroep aan te pakken. Meer informatie daarover vind je in onze rubriek Functional Training.

Meer informatie en/of interesse in de tarieven?
Interesse in onze beweeglessen? Neem contact op via:

Medifit Hasselt | +32 484 68 91 96 | hasselt@medifit.be

Medifit Hoogstraten | +32 485 83 81 11 | hoogstraten@medifit.be

Medifit Lier | opening lente 2021

Medifit Genk | opening lente 2021